tiistai 17. huhtikuuta 2012

Maalausurakkaa

Kirjoitin helmikuussa sisustusaiheista ja nyt ollaan päästy niiden osalta vähän eteenpäin. Kaivo verhot on ommeltu keittiöön ja viime viikolla saatiin vihdoin maalattua pirttikalusto valkoiseksi. Siitä yllättävän hienon näköinen, olen tyytyväinen!


Itse maalausurakka olikin aikamoista säätöä: hyvin sujui sinänsä, mutta rankkaa se oli. Täytyy muistaa tämä kun seuraavan kerran haluaa ruokapöytäänsä maalata :D Pääsiäismaanantaina aloitin urakan: oltiin ostettu Bauhausista maalaustarvikkeet jo jokin aika sitten, mutta ei oltu ehditty aloittamaan. Aloin sitten hetken mielijohteesta hiomaan kaikki pöydän osat. Paljonhan niitä ei tarvinnut hioa, koska edellisen kerran pöytää työstäessä kolot oli hiottu sen verran hyvin. Käytännössä hioin tartuntapintaa maalille.

Samana iltana maalasin pohjamaalit ja siitä urakka lähti. Maalausurakka kesti kuusi päivää: Aika hyvin oli siis tiedossa illan ohjelma töiden jälkeen kun maalasin muutaman tunnin joka päivä :)

Pohjamaalina käytin Tikkurilan Helmi pohjamaalia ja pintamaalina valkoista Tikkurilan puolihimmeää Helmi kalustemaalia. Nämä valittiin sen vuoksi että ovat vesiohenteisia. Jotkut kehuvat Empire kalustemaalia, että silottuu hyvin, mutta en halua haisevaa maalia kotiini :( Jos olisi oma maalaustila, missä hyvä tuuletusmahdollisuus, voisin harkita asiaa. Neljä päivää maalinkäryssä on nimittäin liikaa :)

Kun pöytä sai uuden ilmeen, innostuin myös muusta pienestä sisustuksesta: Uusi valkoinen kaitaliina on Casa Stockmann, punotut tabletit on Ikeasta ja upea kokkausaiheinen seinäkello Stockmannilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...